EtherJack - First Blockchain og Etherium-baseret spil.



EtherJack - Det er et community multiplayer spil, hvor deltagerne har kontrol over spillet.

EtherJack.io projektet bliver udviklet til at blive den første intelligente kontraktbaserede jackpot og blockchain. Den centrale gameplay-proces vil være fuldstændig on-chain, der drives af intelligente kontrakter med kildekoden afsløring, med kun valgfrie udvidelser baseret på blokkæden.

Reglerne er enkle: budene vil fylde jackpotten, den sidste til at give budene vinde og få storprisen.
Udviklere (eller andre) vil ikke kunne påvirke spilprocessen, de vil ikke kunne manipulere eller
juster det eller skift reglerne på farten. Den faste kontrakt kode vil sikre gennemsigtigt og fair play for alle deltagere.
Fordelene ved Blockchainsystemer er tydelige i pålideligheden og sikkerheden gennem mediet i en smart kontrakt i en kæde af blokke, for kildekoden, der skal frigives, og som ikke tillader udviklerens handlinger, vil helt løse problemerne i forbindelse med denne type spil. Denne arkitektur vil eliminere mulighederne for indtrængen og snyd, som spilorganisereren kan anvende (som manipulerede RNG'er), eller hvis nogen er til stede.
I dag er der allerede en række spil og platforme, der arbejder inden for blokker, drevet af smarte kontrakter. På grund af visse begrænsningsteknikker (f.eks. Den tid det tager at foretage en transaktion, skal behandlingen være fuldstændig behandlet), er de fleste spil effektivt uforenelige med arkitekturen: Ingen er klar til at vente til et minut før den næste handling.
EtherJack vil tilbyde et spil med hurtig transaktionsbehandling. Spillet er designet på en sådan måde, at tilstedeværelsen af ​​latency ikke bryder spillet eller gør det mindre interaktivt. Således tager EtherJack fuld fordel af et kædespil, der er 100% fair og JACK Tokens er spillets interne valuta. JACK har ingen navne, symbolet er "JACK".
JACK Tokens kan købes i løbet af ICO og kan købes senere i spillet og kan bruges af investorer (ICO-deltagere) og spillere (spildeltagere) for at udvinde fortjeneste fra spiloperationen, kapitalisere på JACKs til en prisstigning og brug JACK til at byde uden at bruge Ether. JACK Token er et ERC20 token og har en egenværdi på grund af to token funktioner:
• Den kan bruges til bud i stedet for Ether (så værdien er ikke lavere end budprisen til enhver tid);
• Din indehaver vil kunne få en andel af værdien af ​​alle bud, der er lavet, og nye JACK-tokens bliver solgt gennem Jackpot-kontrakten (udbytte).
JACKs værdi understøttes af jackpotprisen, da jackpotten er den motiverende faktor bag spillere, der byder på (gennemsigtig, med klart definerede og uforanderlige regler) og vil have fremragende behandlingshastighed.
Smart JACK Token kontrakten:
• Definerer JACK Token og dens funktioner med overførsel;
• Håndterer indskud og udbetalinger (afbryder overførsler til Croupier og
anvender brugerdefineret logik);
• Kontrollerer tokenbud (aflytter overførsler til Jackpot og bruger tilpasset logik);
• Håndterer frysning og optøning af aflejringer (API kun tilgængelig for Croupier) for
token salg gennem jackpot kontrakten.
Der er en fast levering på 1 million JACK, som kun kan reduceres. Hver gang et token
bruges til et væddemål, det bliver irreversibelt brændt, hvilket reducerer den samlede forsyning.
Den smarte Jackpot kontrakt vil udføre:
• ICO-stadium: salg af tokens til investeringer;
• Starte spillet når ICO's mål er nået;
• Ether bud;
• Tokenbud;
• Sporing og betaling af mindre præmier;
• End-of-game betingelser;
• Jackpot betaling;
Alle kritiske dele af spillet vil blive implementeret i denne smarte kontrakt og vil blive udført i blokkæden. Dette vil omfatte sporingsbud, den sidste budgiver, vedligeholdelse af jackpotten, kontrol af vilkår for spilafslutning og betaling af jackpotten. Den smarte kontrakt vil interagere med andre dele af systemet (Token Kontrakt, Croupier, webstedet) gennem metode- og begivenhedsopkald.

Kommunikationen med spillerne foregår udelukkende ved accept og emission af overførsler (JACK og Ether).
Handlinger om etheroverførsel afhænger af blokkæden. ICO-afslutning, Jackpot-kontrakten (med en forsinkelse på 2 dage) ændres til scenen i spillet, og det vil være tid for JACK-indehavere at drage fordel af deres investering.
Da JACK-prisen har en fast minimumspris på hvert punkt (som kodificeret i kontrakten), vil det være muligt at estimere afkastet primært på JACKs pris afhængigt af hvornår det vil blive købt og når det vil blive solgt.

For yderligere information:

Officiel hjemmeside: https://etherjack.io/
Whitepaper: https://etherjack.io/EtherJack.io.pdf
Twitter: https://twitter.com/velixID
Telegram: https://t.me/velixID
Facebook: https://www.facebook.com/VXDID/

Forfatter: Bisiland
Min profil link Bitcointalk - https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1182404
Min Ethereum Wallet Adresse - 0x6D8D4D746954bA10E5A0CA46b63919fc16545C09

Comments

Popular posts from this blog

CargoCoin

PHItoken

Cosplaytoken - 블록 체인 기술로 만들어진 코스프레 플랫폼