FAMILYPOINTS.IO

Screenshot-2018-2-23 [ANN] 📣 FAMILYPOINTS IO Bringing Smart Contracts to Smart Parents

FamilyPoints er en skalerbar platform, der bruger blockchain ledgers som grundlag for at understøtte de tre søjler i vores virksomheds principper: økonomisk værdi, integritet og uddannelse. Ved hjælp af transparente ledgers, som kan ses af nogen, og som ikke kan manipuleres, giver vi forældre et system, der garanterer ro i sindet. Ikke alene kan forældre opnå op til 40% belønninger fra køb af baby- og barselprodukter inden for FamilyPoints økosystem, men de kan bruge det på en række tjenester via platformen, især på børneundervisningstjenester. Med et fuldt gennemskueligt økosystem kan forældre også have tillid til, at de anmeldelser, de ser for produkter og serviceudbydere, er helt ærlige. FamilyPoints er den første platform af sin art, der bygger på blockchain, en ny teknologi, der tilbyder FamilyPoints-samfundet en sikker og gennemsigtig platform for transaktioner, henvisningsprogrammer, belønninger, anmeldelser og uddannelsestjenester. Ved at skære mellemmanden, kan vi yde belønninger, der har økonomisk værdi for alle forældre til forældrene. Vi arbejder direkte med udvalgte producenter og mærker, eliminerer alle unødvendige markeringer og overfører besparelserne til forældrene. For forældre, der foretager et køb, kan de belønninger de modtager variere fra mellem 5% til 40% af købsprisen. Forældre kan bruge deres belønninger på FamilyPoints platformen til at købe forskellige former for ydelser, fra adgang til pædagogiske videoer til klasser og endda forsikrings- eller familieferier, der er fokuseret på børn og forældre. Forældre kan endda have mulighed for at konvertere deres belønninger til kontanter i fremtiden. Platformen tilbyder i øjeblikket pædagogiske tjenester, der omfatter online kurser, live konsultationer med eksperter (beta version), adgang til det største forældringsbibliotek i verden med 1.150 pædagogiske videoer, webinars og booking til offline klasser centre. For kunder betyder det, at FamilyPoints også kan tilbyde pædagogiske tjenester og tilfredsstille behovene hos forældre og børn. Vi opfordrer kunderne til at indsende indhold og give feedback om de produkter og tjenester, vi tilbyder på FamilyPoints. Andre brugere kan derefter opvote nyttige indhold og anmeldelser med point (svarende til Steem.it's service). Dette skaber ikke kun en følelse af fællesskab, men det tillader også ærlige anmeldelser at gøre markedsføring i stedet for betalte kampagner.

Betydende oplevelse

Vi har mere end 40 års kombineret erfaring inden for e-handel og moderskab og babyprodukter. Vores partnere omfatter branchegiganter som Alibaba, Houzz og Babyhaven.
Det største bibliotek af forældreoplysningsvideoer i verden
Vi har produceret, filmet og opretholdt verdens største bibliotek af parenting-videoer baseret på videnskab og bedste praksis. Vores eksperter har deltaget deres viden i et let-til-forbrugerformat.
Bedste ekspertise til rådighed for forældre
Vi har samlet de bedste forældreeksperter til rådighed for at give forældrene svar og hjælpe dem med at få ro i sindet. Rådgivning med eksperter har aldrig været lettere.
Hard cap af Crowdfunding i USD:
$ 25 millioner
1 FPT pris i USD: $ 0.10
Kompatibel til udvekslinger: ERC-20
Token Pre-sale starter: 21. februar 2018
Token Salg starter: 28. februar 2018
Token Sale Ends: 27. marts 2018
Maksimal Token Bonus: 20% Justerbar
Token er 100% formine. Eventuelle usolgte tokens bliver brændt.

https://youtu.be/9V4pB8wHV-M

For mere information besøg:

Hjemmeside: https://familypoints.io/
Whitepaper: http://familypointsio.r.worldssl.net/pdf/whitepaper.pdf?
Bounty: http://bountyhive.io/join/familypoints.io

Comments

Popular posts from this blog

CargoCoin

PHItoken

Cosplaytoken - 블록 체인 기술로 만들어진 코스프레 플랫폼