Vestarin

Vestarin


Den hurtige spredning af blokader i de senere år har skabt et omfattende og forskelligartet samfund, der dækker verdens bredde og bredde.

Al befolkningens tillid til krypterende penge er ikke helt bestemt, men da svage fibre får styrke, bliver flere og flere kryptografer, og nøglerne bliver større.

I denne fulde ånd deltager Vestarin i ICO-konkurrencen, hvilket gør det muligt for dette voksende samfund at udvide og få adgang til tjenester, projekter, teambygning til et specifikt mål og meget mere.

Denne artikel er en analyse af Vestar Vestars fakta. Det bør ikke ses som rådgivning eller konsultation. Mens ICO hurtigt er blevet et populært redskab til finansiering og lancering af projekter, er det også meget risikabelt for token-købere.

Desuden er den nuværende juridiske og finansielle situation for ICO uklar. Merchant toners kan opleve, at deres køb ikke giver sikkerhed eller lighed, da ICO er mere attraktiv end traditionelle produkter. Derfor skal enhver investor, der planlægger at købe tokens under ICO, have alle de relevante uafhængige råd og due diligence.

Vestarin: skabe et samfund i

Blokade. Vestarin har til hensigt at udvikle en platform baseret på Ethereal blockbuster, som giver brugerne mulighed for at udføre flere opgaver og modtage forskellige tjenester, herunder oprettelse af projekter, varer og underholdningsbetalinger, integreret kryptominuta og meget mere,

Den fælles årsag til Vestarins værdiløsning er opvågningen af et nyt samfund for brugere på hele platformen og tiltrækker investorer gennem et ry-audit blandt medlemmer af samfundet.

Vestarin ICO og token

Navnet på symbolet er tegnet af Vestarin (VST)

- almindelige

mærke udstedt - 200.000.000 datoer -ICO start - 30. januar

2018 - den oprindelige dato for ICO - 28. februar

2018 - datoen for ICO-2018 den 3. maj fra 5

ICO Deadline - - 4. april 2018 i år

- Hard Hat - 100 000 ETH

Alle usolgte tokens vil blive ødelagt i slutningen af ICO.

Efter oprettelsen af VST-token vil følgende blive givet: Pre

-ICO - 7%

-ICO - 75%

- Grundlægger - 13%

- fra PR, Bounty og Advisor - 5% af webstedet

kommando

Vestarin tilbyder 9 store hold og tre konsulenter

Holdet mangler noget, men det er godt at arbejde med ICO, fordi det reducerer ledelsens overhead og fokuserer opmærksomheden.

Ekspertise omfatter software, lov, kunst, support fra blokkere og ICO eksperter. Alle holdmedlemmer har to funktioner i forbindelse med deres LinkedIn-profil.

konklusion

At bygge, bygge, udvikle og træne folk i blokade er ikke en nem opgave. Dette kræver en masse arbejde, dedikation og rækkevidde.

Vestarins hovedopgave er en ret svag tilstedeværelse i sociale netværk, som naturligvis vil hindre hans indsats for at gå ud over det.

ICOs fremtid afhænger af, hvor hurtigt det kan blive et beregnet objekt i sociale netværk. Ved at styrke sin globale rækkevidde vil Vestarin tiltrække flere mennesker til at deltage.

 
For mere information er Vestarin-projektet forbundet. Kilde:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/vestarin.io

TELEGRAM: https://t.me/Vestarin

WHITEPAPER: https://www.vestarin.io/en/whitepaper

TWITTER: https://twitter.com/vestarin

WEB-STED: https://www.vestarin.io/en

 

Forfatter: Bisiland

Mit profillink er Bitcointalk - https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1182404

Adressebog Eatereum - 0x6D8D4D746954bA10E5A0CA46b63919fc16545C09



Comments

Popular posts from this blog

PHItoken

Mavro

CargoCoin